Meghívó

Az Egyesület Vezetősége 2018. április 05–én (Péntek) 17.00 órára évi soros közgyűlését összehívja.

Helyszín: Nagyház Pince Borozó Békés, Széchenyi tér 6. - amelyre az Egyesület tagjait, képviselőit és minden érdeklődőt tisztelettel meghív.

Napirend:

   A Vezetőség beszámolója az Egyesület 2017.évben végzett munkájáról - Előterjesztő: Juhász Zoltán, az Egyesület elnöke
   A gazdasági beszámoló az Egyesület 2017. évi gazdálkodásáról
   Tisztújítás
   Bejelentések, hozzászólások

Határozatképesség hiányában a közgyűlést fél órával elhalasztva, (tehát 18 óra 30 perckor) a fent jelzett napirendekkel tartjuk meg. A megjelentek létszámától függetlenül, az eredeti napirendben szereplő kérdések vonatkozásában a közgyűlést határozatképesnek tekintjük.

Az Egyesület a Békés Takarék Szövetkezetnél 53200077-11087319 szám alatt vezeti a pénzforgalmi számláját. Kérjük azon tagokat, akik a 2018. évi tagdíjfizetési kötelezettségnek még nem tettek eleget, a fenti számlára történő befizetéssel teljesítsék azt, valamint a 2019. évi tagdíjat is szíveskedjenek befizetni. Mind a tavalyi, mind az idei tagdíj befizetésére a közgyűlés ideje alatt is biztosítunk lehetőséget.

A közgyűlést követően térítésmentes vacsora keretében (welcome drink és vaddisznó pörkölt) kötetlen beszélgetésre adódik lehetőség.

Az ital fogyasztása önköltséges.

Megjelenésére feltétlen számítunk.

A rendezvényen való megjelenési szándékát kérjük, előre jelezze egyesületünk titkáránál, Farkas Lászlónál. (+36 30 943 4741)